TIMANTINKOVAA KOKEMUSTA

Lue Lisää Ota yhteyttä

MEISTÄ

Max-Siivouspalvelut on valtakunnallisesti toimiva toimisto-, ravintola- ja liiketilasiivouksiin erikoistunut siivouspalveluyritys. Vuodesta 2008 toimineen yrityksemme menestys perustuu korkeaan palvelutasoon, erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Arvostuksemme asiakkaitamme ja ammattiamme kohtaan näkyy sekä pitkissä asiakassuhteissa että työntekijöiden sitoutuneisuudessa. Asiakaskuntamme on laaja ja muodostuu niin pk-yrityksistä kuin kansainvälisistä toimijoista aina pörssiyhtiöihin saakka.

Kun haet toimitilaasi säännöllistä, luotettavaa ja huolellista siivousta, ota yhteyttä meihin. Kartoitamme mielellämme todellisen siivoustarpeenne ja räätälöimme palvelumme sopivaksi juuri teille, parhaaseen mahdolliseen hintaan.

MAX SIIVOUSPALVELUT NUMEROINA

19

Kaupunkia

179

kohdetta

128

Ammattilaista

PALVELUMME

Me Max-Siivouspalveluilla ymmärrämme, että hyvin hoidetut ja siistit tilat ovat merkittävä osa asiakkaittemme yrityskuvaa ja viihtyvyyden perustekijöitä. Laaja palveluvalikoimamme kattaa niin toimisto- ja asiakaspalvelutilojen kuin isojen kokonaisuuksien siivoukset. Kohteisiimme kuuluu kuntosaleja, ravintoloita, yökerhoja, kauppakeskuksia, päivittäis- ja vähittäistavaramyymälöitä, autokauppoja ja varastoja. Tämän lisäksi toteutamme raivaus- ja rakennussiivouksia.

Olivatpa tarpeesi mitä tahansa – siivous päivittäin, kerran viikossa tai kerran kuukaudessa, yöllä tai päivällä, meiltä löytyy ratkaisu.

“Laatu ja vilpittömän aito, henkilökohtainen palvelu. Siinä toimintaamme ohjaavat arvot. Emme halua tehdä yksinkertaisesta asiasta vaikeaa. Työmme on onnistunut, kun saamme asiakkaamme liiketilat näyttämään parhaalta mahdolliselta. Puhtaus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys ovat olleet jokapäiväisen työmme perusta yhtiön alusta lähtien. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.”

Jaana Nieminen,
Max-Siivouspalvelut Oy, Aluejohtaja

Ammattilaisemme

Työntekijämme ovat koulutettuja ja motivoituneita palvelemaan ammattitaidolla kaikenkokoisia asiakkaita. Laadukas työ sekä aito ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Pitämällä huolta työntekijöistämme ja varmistamalla heille parhaat työolosuhteet vaativan työn suorittamiseksi luomme vankan pohjan pitkäaikaiselle ja luotettavalle asiakassuhteelle.

Ota yhteyttä

Antti Halonen

Liiketoimintajohtaja
antti.halonen@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358443043793

Harri Rinne

Aluejohtaja
Pääkaupunkiseutu, Lappeenranta, Lahti, Valkeakoski, Hanko
harri.rinne@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358400476969

Pete Rautanen

Aluejohtaja
Pääkaupunkiseutu ja Turku
pete.rautanen@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358401929920

Jaana Nieminen

Aluejohtaja
Pirkanmaa ja Vaasa
jaana.nieminen@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358407333362

Suvi Ahola

Palveluesimies
Tampere
suvi.ahola@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358407712796

Jukka Koskensilta

Aluejohtaja
Jyväskylä, Seinäjoki, Kuopio, Joensuu, Kajaani, Oulu
jukka.koskensilta@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358456176500

Pia Korpiaho-Lehto

Aluepäällikkö
Pääkaupunkiseutu ja Turku
pia.korpiaho-lehto@maxsiivouspalvelut.com
Puh. +358500478770

Taru Hallikas

Talouspäällikkö
taloushallinto@maxsiivouspalvelut.com

Yhteystiedot

Max Siivouspalvelut Oy
Fredrikinkatu 61, 00100, Helsinki